fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Piensisustus

Rottinkisella piensisustuksella luot luonnonläheistä tunnelmaa. Meidän valikoimastamme löydät useita tyylikkäitä sisustuselementtejä, jotka sopivat erityisen hyvin muiden rottinkikalusteiden rinnalle. Valitse rottinki ja Niemen Tehtaat, niin tuet yhdellä päätöksellä sekä luontoa että suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Hio kokonaisuus timantiksi

Piensisustus on upean kodin salaisuus. Näillä tyylikkäillä elementeillä viimeistelet kauniisti tilan kuin tilan. Rottinki on myös materiaalina ajaton ja oikein käytettynä myös erittäin kestävä. Sinun tulee vain muistaa, että et sijoita kalustetta suoraan auringonpaisteeseen, jatkuvaan vesisateeseen tai takan läheisyyteen. Tarkemmat hoito-ohjeet löydät myös eriteltyinä jokaisen piensisustuselementin tuotesivuilta. Kun nämä muutamat yksinkertaiset asiat muistaa, saat rottingista itsellesi sisustuksen, joka lumoaa kauneudellaan.

Älä unohda katsoa rinnalle sopivia kalusteita

Rottinkiset piensisustuselementit pääsevät täyteen loistoonsa, kun niiden rinnalla käyttää myös muita rottingista tehtyjä huonekaluja. Meidän valikoimastamme löydät myös upeat pöydät, tuolit sekä riippukeinut. Kokonaisuus suorastaan lumoaa, kun hankit esimerkiksi rottinkisen pöydän ja piensisustuselementtien rinnalle myös rennon maton sekä sohvan. Myös ulkotiloihin löydät omat upeat puutarhakalusteensa.

Valitse rottinki ja luonto kiittää

Rottingin valinta on ääni luonnon puolesta. Rottinki tehdään rottinkipalmusta, joka on yksi nopeimmin kasvavista puulajeista ja siksi uusiutuva luonnonvara. Kaikki rottinkikalusteet ja siten myös piensisustustuotteet tehdään pääasiassa käsityönä, joten ympäristöä tuhoavia, suuria koneita ei juuri käytetä. Vaikka kyseessä on 100% luonnonmateriaali, se on silti erittäin kestävää ja vahvaa. Materiaalin luonnollisuus näkyy myös ulospäin ja se tuo kotiin ihanaa maanläheistä tunnelmaa.